EXkluzív Kristályláz lapbemutató: Elfajzott kedvenc

Július 17-én, szombaton jelenik meg az új HKK nagykiegészítő, a Kristályláz, melyből ezúttal mi is kaptunk három lapot, melyet idő előtt bemutathatunk nektek. Egy gyakori, egy nem gyakori és egy ritka lap kerül majd terítékre, utóbbi július 15-én, csütörtökön kerül ki a blogra, de aki eljön a 14-i Exes Káosz versenyre, mindenki előtt élőben is láthatja!

Gyakoriság szerinti emelkedő sorrendbe haladunk, másodikként a nem gyakori kártyát mutatjuk meg nektek – bár nem ezek a lapok a verseny spoilerek, sőt, gyakran pakliba se kerülnek, érdekes feladat lesz megtalálni az Elfajzott kedvenc helyét!

Ugye, milyen aranyos? Szinte meg kell zabálni – ha ő nem zabál meg hamarabb… Kicsit elfogult vagyok a lappal, mert szerelem volt első látásra Nagy Gergely illusztrációja. Ezt sejthetik már azok, akik az utóbbi hónapban játszottak ellenem, playmatra is került a kis szemétláda. De az elfogultságon túl is be kell látni, hogy a korábbi Farkaskölyökben több és egyértelműbb potenciál van, ez viszont még kétszínű lapként is több helyre férhet be. A színpár szép emlékeket idén – Kristálypraglonc -, ugyanakkor Molluszkon kívül nem tudnék olyan paklit mondani az utóbbi 4-5 évből, ahova ezt a két színt egyszerre toltam volna. Oda meg nem annyira profit egy passzív hálós lény, még ingyen sem…

Talán a legjobb esély arra van, hogy a xenók mellé csatlakozik a kis kedvenc. Itt az első két körben elég dühítő tud lenni a dobatás mellett egy ingyen hálós lény, amit muszáj 1 körön belül leszedni (lopás se viszi, bye Leira), mert a következő körben 4/3 lesz belőle két izommal, amit már szinte lehetetlen optimálisan megoldani, nem mellesleg dupla altípusos morfként szinte fixen van kötelékhez lapunk innentől, ez elég sok xenón szerepel egyébként is.

De reálisan nézve a kis rohadék igazán bontott és draft versenyeken tudja majd kitombolni magát, itt sajnos a nekronköltség nem hagyja, hogy kiszórjunk több ilyet az első két körben, de így is borzasztóan idegesítő lap, ott talán a középjátékban se borzasztó a háló miatt.

Remélem tetszett nektek a lap, írjátok meg, ti mennyi és milyen erőt éreztek benne, illetve hova tudjátok még elképzelni.

One thought on “EXkluzív Kristályláz lapbemutató: Elfajzott kedvenc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: