Versenyhelyszínek: Kecskemét

Hol kerülnek megrendezésre a versenyek? Game Pub (6000, Kecskemét, Dobó István. Krt. 1.). A vonatállomástól nagyjából 20 perc séta (a korábbi versenyhelyszín, a Delicatesse irányában van ez is), a környéken hétvégén aránylag könnyű autóval megállni.
A verseny szervező(i): Dönczi Krisztián és Jancsár János (mindketten elérhetőek Messengeren kérdés esetén)
Milyen a helyszín kialakítása? A nevéből is sejthetően ez egy úgynevezett gamer bár, esportolóknak és társasjátékozó társaságoknak, előbbihez és utóbbihoz is van a helyszínnek saját (bérelhető) muníciója, bár februári ottjártunkkor nem volt túl sok társas kirakva. A kártyásokat / saját játékot hozókat is szívesen látják, a kiszolgáló személyzet is korrekt, a háttérzaj nem jelentős, a fényviszonyok is tökéletesek játékhoz. Maga a helyszín egy kétszintes épület emeleti részén található, a bejárat a földszinten van, nehéz eltéveszteni.
Hol lehet ténylegesen kártyázni és mi a befogadóképessége? A beltéri részen nagyjából 50 főig lehet a kártyásoknak fenntartott részen elférni, a szabadtéri részen maximum 26 fő fér el. Bent 4 fős közepes méretű, komfortos asztalok vannak, nagyjából szabadon rendezhető területen.
Mettől meddig tartanak a versenyek? Általában versenynapon délelőtt 10-től nyit a hely, 10:30-kor kezdődik a verseny – a májusi verseny kivételével, lásd alább a tudnivalóknál! Az idei évben átálltak, egy sima (side-olós) és pörgős verseny helyett két simát tartanak, így saját tapasztalat alapján délután 5-6 között ér véget a versenynap, létszámtól függően 2 körül van vége az első formátumnak.
Nevezési díj: 1.100 Ft (Hatalom Szövetsége tagságival 1.000 Ft). Előnevezés ajánlott, a májusi versenyre kifejezetten, mert szabadtéri lesz, és csak jó idő esetén lesz megtartva.
Díjazás: az első és második helyezett az aktuális sorozatból ultraritkát és aktuális paklikat nyer, az élmezőny van csak díjazva.
Egyéb infó: féléves versenysorozatuk is van Kecskemét Kupa néven, ebbe általában a félév első, vagy legkésőbb második versenyén érdemes nevezni, viszont az idei helyzet miatt ki lett tolva év végéig, tehát májusban se késő beszállni.
A helyszín Facebook-oldala: https://www.facebook.com/gamepubkecskemet/

Beszámolók korábbi versenyekről: https://hkkblog.wordpress.com/tag/kecskemet/

Tudnivalók a májusi versenyről: 2020. május 30. szombat – Hagyományos verseny
Nevezés 14:00 órától, kezdés 14:30-től (14:00 órától lesz nyitva a hely).
Max. 4 fordulót tartunk így 18:30-19:00 közt végzünk.
A versenyt a pub teraszán, azaz a szabadban rendezzük. (Aznapra jó időt jósol a meteorológia.
Amennyiben a várható időjárás miatt mégis le kell fújni a versenyt, akkor eltoljuk egy héttel későbbre, és erről időben értesítünk mindenkit.)
A díjazás a szokásos, annyi módosítással, hogy nem 1 hanem 2 UR-t osztunk (az első és a második helyezett is kap).


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: